Хармонија: Град Миннесота зграде паладин!

Хармонија: Град Миннесота зграде паладин!
Желим да уложим
Али где?
Желим ићи и живјети у иностранству Али како?
Престаните да постављате ова питања!
Ваше решење је у овом кратком чланку. У праву си, само треба да се смириш и рукујеш се оловком и папиром како буди све наше савете како би у најбољем случају завршио животну инвестицију!
Као што можете да кажете из наслова, град о којем ћемо разговарати данас је на звездама и пругама Сједињених Америчких Држава. Ове речи представљају ваше решење: купите кућу у Минесоти.
Зашто смо изабрали град Хармони у Минесоти? И изнад свега, зашто би сте одабрали као дестинацију за инвестирање у некретнине?
Хајде да почнемо од основа
Миннесота је 32. држава која припада америчком савезном систему. Клима је континентална са веома хладним зимама и топлим и влажним љетима.

                
Дивни пејзажи привлаче милионе туриста сваке године из целог света, јер су изузетне лепоте и познате у свакој другој држави. Упркос томе, међутим, Миннесота, а посебно град Хармони, нису познати само по физичким, географским детаљима.
Последњих година градска хармонија подстакла је изградњу нових кућа у граду, а нарочито у предграђу, све мање и мање разматраних од стране самих становника, али и туриста. Према последњем попису, становништво је било само хиљаду.
Током година скоро је удвостручила ову цифру. Овај феномен се проширио захваљујући јаком интересу који је овај инцидент нашао на пољу некретнина.
Заправо, многи инвеститори желе купити имовину или се преселити у Миннесоту, који су се определили за овај град, који укључује подстицаје, пореске олакшице
за све заинтересоване за куповину некретнина. Пре тога, у ствари, град је населио углавном амишска заједница, која није отворена за промјене и технолошке иновације.
Живе у кућама без модерног удобности и без осећаја потребе за проширењем и побољшањем њихових својстава.
Данас се становништво значајно повећало, захваљујући бројним токовима младих који су, желећи да науче нови језик или да се схвате, изабрали Миннесоту. Чак и просјечна старост пада на тридесет година. Да видимо детаље у чему су биле предности које су многе инвеститоре довеле до избора Хармони-а.
Као што смо већ рекли, подстицаје се заснивају на изградњи нових кућа са отплатом у распону од 5.000 до 10.000 долара без исхране или ограничења дохотка. Овом одредбом град је такође победио свог суседа Стјуартвила, који је са 500 становника у 2013. години очекивао повраћај од 5.000 долара за оне који су купили кућу и 8000 за оне који су изградили.
Зар не изгледа да је замишљено претпоставити да ћете живети у таквој чистоћи и неспорни љепоти, већ већ знајући а приори да ће вам трошкови бити делимично отплаћени?
Па, шта чекате?

Related Insights

  •  
    Хармонија: Град Миннесота зграде паладин!

    Хармонија: Град Миннесота зграде паладин! Желим да уложим Али где? Желим ићи и живјети у иностранству Али како? Престаните да постављате ова питања! Ваше решење је у овом кратком чланку. У праву си, само треба да се смириш и рукујеш се оловком и папиром како буди све наше савете како би у најбо ...

Srodne nekretnine

Cod. 11641

Prodaja Двособан стан, Minnesota, Saint Paul, Saint Paul, Saint Paul

28,685,841.79RSD
Prodaja
Двособан стан

50 m²
стан на продају
UNAVAILABLE
Cod. 7036

Prodaja Стан с више од 5 просторија, Minnesota, Minneapolis, Minneapolis, Minneapolis

18,358,938.74RSD
Prodaja
Стан с више од 5 просторија

40 m²
Велики студио у Арт деко згради
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB