PRODAJA KUĆE U INOSTRANSTVU

PRODAJA KUĆE U INOSTRANSTVU

Želite da prodate kuću u inostranstvu? Imate nekretninu koja još nije pronašla svog vlasnika na nacionalnom tržištu?

Internet portal Realigro Real Estate je rešenje za vas. Brojni su razlozi zbog kojih trebada odaberete uslugu Realigro da biste prodali kuću u inostranstvu.

Svaki objavljeni oglas, koji se nalazi na vrhu liste, mesečno se pregleda više od 1200 puta u 190 država sveta.

GARANTUJEMO VAM DA ĆE VAM SE KUPCI JAVLJATI.

Značajne brojke se vezuju za međunarodni portal za nekretnine Realigro koji svakog meseca beleži izuzetno veliki broj poseta potencijalnih stranihkupaca. Taj broj prelazi 150 miliona, što je barem 20 puta više u odnosu na nacionalni portal za nekretnine.

Portal Realigro je polazna tačka ne samo agencija i pojedinaca koji žele da prodaju kuću u inostranstvu, već i stranih kupaca koji žele da kupenekretninu u svojoj državi.

Navedeni portal je optimalno pozicioniran na internetu i pretraživačima zahvaljujući svim ključnim rečima koje stranci najčešće upotrebljavaju na svojim maternjim jezicima.

Reč je o jedinstvenoj višejezičkoj platformi na kojoj se svaki oglas objavljuje zasebno, ali se ne postavlja na više od 100 sličnih portala jer bi nastali brojni duplikati istog oglasa s pripadajućim rezultatima u pretraživačima.

Međunarodni portal Realigro predstavlja najbolji način prodaje kuće u inostranstvujer se može pretraživati na 24 jezika. Strancima se pruža najbolje korisničko iskustvo i povećava se broj mogućih ponuda.

Odabirom portala Realigro za prodaju kuće u inostranstvumožete sklopiti kupoprodajni ugovor bez prodajnih naknada jer vam se korišćenjem obrasca za kontakt kupci obraćaju direktno bez ikakvog posrednika.

Ne gubite vreme i kupite oglas koji će se prikazivati u vrhu liste rezultata na ovoj stranici:

Kupi oglas koji će se prikazivati u vrhu liste rezultata

Ako se bavite tržištem nekretnina kao profesionalac, preporučujemo vam naše usluge Pro:

Usluge portala Realigro namenjene agentimaza nekretnine

Related Insights

Srodne nekretnine

Cod. 34815

Prodaja Кафић/Ресторан/Ноћни клуб, Nemačka, Würzburg, Rothenburg ob der Tauber, Rothenburg ob der Tauber

14,218,920.00RSD
Prodaja
Кафић/Ресторан/Ноћни клуб

172 m²
Продаје се предивна Рестаурант Пиззериа Бар анд Гелато око 100 квадратних метара, плус тераса око 72 квадратних метара Ротхенбург об дер Таубер истори...
Cod. 34496

Prodaja Трособан стан, Nemačka, Rheine, Bohum, Hammer Str., 20 Bochum

7,109,460.00RSD
Prodaja
Трособан стан

75 m²
PRODAJEM STAN U BOHUMU, HAMMER STR. 20, POTREBNA ZAMENA LAMINATA I KRECENJE, TRECI SPRAT POTKROVLJE, PARKING IZA ZGRADE, PODRUMSKE PROSTORIJE, 75 M2, ...
Cod. 34495

Prodaja Двособан стан, Nemačka, Rheine, Duisburg, Eiliperhofstraße 15 duisburg

8,294,370.00RSD
Prodaja
Двособан стан

43 m²
PRODAJEM STAN NA PRVOM SPRATU, SA PARKINGOM I PODRUMSKIM PROSTORIJAMA, KOMPLET RENOVIRAN U CENTRU DUISBURGA, Eiliperhofstraße 15, 43 M2, 60000 EVRA.
Вила у предграђу Франкфурта 3км Неу Исенбург. (2 спрата, 9 соба) .Веркауфспреис цела кућа је 1999995ЕУР бити месечни састанци издате по цени од 6000-6...
1 / 39
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB