Селим се у Микронезију. Исељеници и живе у Микронезији.

 

 

Тражите рај, али желите да будете алтернатива? Да ли желите да радикално промените свој живот, али не знате да ли би то могао бити прави избор? Да ли сте уморни од уобичајене дневне рутине? Па, можете се одморити, јер сте на правом месту! Ми у Реалигро-у смо одлучили да направимо мали мини-водич, прилагођен управо овоме: креирамо 'понуду која одговара вашим потребама, је приступачна и која вам може омогућити сигуран избор и без икакве сумње.

Дакле, спремни за почетак? Ми радимо са нашим дневним текстом посвећеним једној од најлепших земаља икада, чији је мото "Слобода јединства мира" (мир, унија, слобода). Говоримо о Федерираним државама Микронезије.

Куповина имовине у Федеративним Државама Микронезије више неће бити тако компликована!

Шта чекаш? Можемо почети!

                  

Почнимо са основама, првим корацима које треба предузети када одлучите да се преселите на ово чаробно место: какви су документи за тражење и представљање како би се приступило Микронезији?

Обавезан је пасош, са преосталом ваљаношћу од најмање шест месеци. Ако стигнете у Паликир, након заустављања у Сједињеним Државама, или уопште на пацифичком острву, одговарајући пасош ће бити додатно затражен и компатибилан са стандардним критеријима за САД.

Улазна виза није обавезна ако не прелазите 30 дана боравка на једном од острва земље, а осим тога, не постоје посебни закони који се односе на валутне и царинске формалности. Елемент од суштинског значаја, синоним за поједностављену и флексибилну административну бирократију.

Након што прођемо документацију о камену, покушајмо да схватимо које су то карактеристике које ову земљу чине тако јединственом у својој врсти. Државе које чине федерацију су, од запада према истоку, Иап, Цхуук, Похнпеи и Косрае, које се састоје од око 606 расутих острва укупне површине од скоро 3000 километара. То су углавном атоли и типично вулканске стварности.

Са климом, наравно, тропском, не постоји област која није под утицајем прожимајућег и обилног туристичког тока за све месеце године.

Захваљујући присуству различитих етничких група, ова земља гарантује будућим инвеститорима топлу и пријатну атмосферу. Флора и фауна су предмет посебне заштите, с обзиром на присуство заштићених врста и природних резервата који се не могу наћи у другим дијеловима свијета. Да бисмо дали слику ситуације, на нумеричком нивоу, подсећамо да су у овој федерацији држава призната 11 морских заштићених подручја, 3 морска парка, морски резерват, 2 шумска резервата, 2 ловачка резервата, спартарски резерват шуме. два резервата, природна морска оаза, 8 природних оаза, споменик и 4 зоне очувања.

Хајдемо до срца нашег водича, анализирајући економски и финансијски аспект: колико кошта живот у Микронезији?

Уопштено можемо рећи да је ниво благостања посебно висок, али не претјеран, ако се упореди са трошковима са главним туристичким центрима који су расути у главним оточним подручјима свијета. Ниски трошкови живота, који карактеришу многа главна туристичка насеља и велики број дестинација расутих на различитим отоцима, чини боравак на овим мјестима још угоднијим. Међутим, саветујемо вам да извршите априорну анализу различитих трошкова које морате да поднесете пре него што предузмете тако важан корак.

А за куповину имовине? У овом случају цијене се мијењају, али треба имати на уму да се примјењује Косраеов закон, који дозвољава продуљење најамнине од 55 година, то је Цхуук за 99 година и Иап за максимално 100.

Што можемо рећи, надамо се да смо дали потпуну и јасну слику ситуације ... можемо вам само пожељети добар пут!

Related Insights

  •  
    Селим се у Микронезију. Исељеници и живе у Микронезији.

        Тражите рај, али желите да будете алтернатива? Да ли желите да радикално промените свој живот, али не знате да ли би то могао бити прави избор? Да ли сте уморни од уобичајене дневне рутине? Па, можете се одморити, јер сте на правом месту! Ми у Реалигро-у смо одлучили да направимо мали мини ...

Srodne nekretnine

Cod. 27852

Prodaja Канцеларија, Mikronezija, Kiribati, Kiribati, Kiribati

Reserved negotiation
Prodaja
Канцеларија

58 m²
Канцеларија за продају-рент
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB