Селим се на Мартиник. Исељеници и живе на Мартинику

 

 

Долази љето и имамо велико изненађење за вас. Дозволићемо вам да радикално промените свој живот, уз једноставну карту у једном правцу до једне од најлепших карипских дестинација на свету. У срцу карипског архипелага, у ствари, постоје острва која угошћују јединствене и богате могућности да се искористе! Из тог разлога можемо само открити протагонисте нашег мини водича. Данас, на овај врући мајски дан, даћемо вам све информације за куповину некретнина на Мартинику!

Да, срце Антила са престоницом Форт-Де-Франце је под нашим повећалом! Само морамо да почнемо! Ви, само се морате наоружати папиром и оловком, спремни да запишете све разне савете које ћемо вам дати!

                   

Почнимо тако што ћемо рећи да ово острво има површину на којој се налази дивно краљевство: тропска шума. Постоје бројне врсте које су, чак и по питању дивљачи, присутне на територији. Ово је земља коју је открио Кристофер Колумбо у далекој 1502. години, за вријеме његовог четвртог путовања, посвећеног открићу злогласног "Новог Свијета". '', да нагласи разноликост истих. Међутим, богатство острва такође дају рушевине и споменици који свједоче о јединственој историјској прошлости.

Локално становништво је углавном афричко, али је последњих година демографска стопа порасла због бројних туриста који су, једном на лицу места, касније претворени у грађане, купили имовину, а затим инвестирали у локалну циглу. званична је француска, али културно богатство места карактерише не само храна и винска традиција, већ пре свега језик. У ствари, књижевност острва је ћерка познатих писаца као што су Патрицк Цхамоисеау, Едоуард Глиссант, Аиме Цесаире, Франтз Фанон, Јосепх Зобел и многи други.

Музички жанр и плес су разноврсни и плесани и непрекидно свирани на улицама градова и, као што се може закључити, најважнији фестивал је фестивал карневала.

Какви су документи за приступ овом рају?

Лична карта или пасош је амбивалентан. Осим тога, треба имати на уму да тренутно не постоје посебне критичне ситуације на нивоу безбедности.

Као "сателитска" Француска држава, тренутна валута је еуро. Али упркос томе, трошкови живота се испостављају као нешто другачији од европских стандарда.

Детаљно анализирамо ове варијације:

Смештај свежег белог хлеба (500г) € 2.19

Једносмјерна карта (локални пријевоз) 1,30 €

Разни комуналије мјесечно € 180

А шта је са куповином имовине?

Мали Париз Антила, који ужива у добром архитектонском наслеђу, представља широк спектар избора. Почиње од најмање 300.000 еура да би се достигле знатно више цифре. Мини водич дана је готов! Желимо вам пријатно путовање да откријете једну од најчистих земаља на свету!

Related Insights

  •  
    Селим се на Мартиник. Исељеници и живе на Мартинику

        Долази љето и имамо велико изненађење за вас. Дозволићемо вам да радикално промените свој живот, уз једноставну карту у једном правцу до једне од најлепших карипских дестинација на свету. У срцу карипског архипелага, у ствари, постоје острва која угошћују јединствене и богате могућности да ...

Srodne nekretnine

Вилла Ф4 тип хациенда на парцели од 602 м2 с прекрасним погледом на Карипско море и ољуштену планину. Опремљен је у приземљу затвореног базена окружен...
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB