Пресељење на Малдиве. Емигранти и живе на Малдивима

 

 

Кад помислимо на места где желимо потпуно да побегнемо од околне стварности и свакодневнице, они нам одмах падају на памет: Малдиви.

Без икакве сумње представљају крајњу опуштеност у колективној машти. Рајске плаже, кристално чисто море ... идеално за оне који желе уживати у спокоју и љепоти нетакнуте природе. Међутим, обично се претпоставља да ови дивни углови могу бити одредиште одређеног тржишта одређеног нивоа. Ништа не може бити погрешније! Куповина некретнине на Малдивима могла би бити идеално решење за све који су једноставно желели да улажу у страну некретнину. Данас ћемо вам открити све савете да направите овај велики корак у потпуном спокоју, без проблема са непријатним.

А онда, ако сте спремни, можемо почети!

Започнимо тако што ћемо рећи да су Малдиви представљени као окружење потпуно изоловано од остатка света. Ову особину не треба потценити, посебно ако сте из западног света, са френетичним ритмовима и стресом на дневном реду.

               

Ово је архипелаг састављен од више од хиљаду острва, где је могуће вежбати активности у директном контакту с природом, попут роњења са манта и морских паса.

Интегрисање са локалном културом неће бити тако тешко, с обзиром на то да је локални језик, Дхивехи, заменио енглески, учио у школама и савршено га је говорило 98% становништва.

Али питање које многи постављају је: да ли ће бити боље прећи на Малдиве? Да бисмо вам дали одговор који је што је могуће ближе стварности, одлучили смо да укључимо малу листу са ценама главних роба и услуга. Град који се сматра је главни град, Мале и званична валута је Руфииаа са Малдива. (1 руфија са Малдива одговара 0,057 евра).

Оброк, ресторан Економски 60.00 Рф

Оброк за 2 особе, Просечан ресторан, Тросјед 456,82 Рф

Мени из МцДоналдс-а (или еквивалентног менија) 139.50 Рф

Млеко (нормално), (1Л) 25,75 Рф

Смештај свежег хлеба (500г) 23.00 Рф

Рижа (бела), (1кг) 9,50 Рф

Јаја (нормално) (12) 24,00 Рф

Карта у једном смјеру (локални пријевоз) 25,00 Рф

Месечна претплата (пуна цена) 800.00 Рф

Такси иницијално пуњење (нормална цена) 25,00 Рф

Основни (Струја, Гријање, Клима, Вода, Смеће) за стан од 85м2 3,298,61 Рф

Генерално можемо рећи да су трошкови живота у великој мери пропорционални понуди која је присутна на територији. Али оно што желимо знати више је како се кретати на локалном тржишту некретнина.

У свим већим градовима на Малдивима, што се тиче некретнина, цене су уједначено хомогене, због чега је на основу дискреције будућег купца избор места више или мање у близини обале: околне лепоте биће подједнако на високом нивоу!

За потписивање купопродајног уговора цене почињу од 63.686,48 Рф по квадратном метру. Ситуација је другачија код уговора о закупу, са месечном основом од 9.055,56 Рф. Шта рећи, сада знате све о овој земљи ... само се морате спаковати!

Related Insights

  •  
    Пресељење на Малдиве. Емигранти и живе на Малдивима

        Кад помислимо на места где желимо потпуно да побегнемо од околне стварности и свакодневнице, они нам одмах падају на памет: Малдиви. Без икакве сумње представљају крајњу опуштеност у колективној машти. Рајске плаже, кристално чисто море ... идеално за оне који желе уживати у спокоју и љ ...

Srodne nekretnine

Cod. 36530

Prodaja Засебна кућа, Maldives, Male, Male, center

Reserved negotiation
Prodaja
Засебна кућа

148 m²
Прекрасна самостојећа кућа на продају лоша
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB