Прелазак на Исланд: све информације на само један клик!

Вјероватно један од најистраженијих, али у исто вријеме и најпосебнијих, Исланда је за многе начин бијега од свакодневног живота, за друге, валидна алтернатива да се радикално промијени живот. Сви ми често имамо ту мисао која зуји у нашим главама, тај мали глас који нам шапуће да је можда дошло време да се направи преокрет. А зашто то не урадите на Исланду?

У Реалигру смо одлучили да направимо мини-водич прилагођен вама и вашим потребама. Након што претражимо све информације и одговоре на најчешћа питања, о могућем трансферу на ово земљиште, спремни смо да вам пружимо спринт који вам је потребан за овај велики корак, а можда иу будућности да купите некретнину у Исланд. Читајући наш чланак, схватићете да ова Нација има пуно тога да вам понуди и да неће бити тако компликовано да се можете кретати и пронаћи вашу величину. Дакле, коначно можемо отворити наш водич како бисмо уклонили све сумње у вези Исланда!

                   

Исланд је неевропска земља, али је део шенгенског простора. Ова информација уопште није маргинална ако узмемо у обзир да свим грађанима земаља које су се придружиле овој области неће бити потребна виза за приступ њима. Пасош или важећи идентификациони документ за исељење биће довољан. Опет у погледу предности које Европљани уживају у овом случају, подсјећамо да је у 2017. години уведена реформа према којој је дозвољено кориштење властитог националног тарифног плана, без додатних додатних трошкова, иу овој земљи.

Погледајмо сада трошкове живота на Исланду. Као и све земље на сјеверу, Исланд има и прилично високе трошкове живота, због чега потрага за послом постаје фундаментална како би се могло уживати у економском спокојству. Препоручујемо да се убрза време да се затражи привремена Кеннитала, врста пореског кода са тромесечном валидношћу. Посједовање је неопходно, јер ће вам омогућити да се претплатите на било коју врсту уговора, отворите текући рачун и, у неким трговинама, купујете. Цена за добијање је од 100 до 110 евра и важи три месеца. Тада можете претворити кенниталу из привременог у вишегодишње, повезујући је са новим уговором о раду.

Што се тиче говорног језика, не брините: енглески ће вас спасити чак иу овом случају!

Поред енглеског, још један елемент који је синоним за велику отвореност присутну у култури ове земље, су права. Исландски закони заправо заснивају своје принципе на родној равноправности и дугим борбама против насиља уопште. Циљ ове земље је мирољубива коегзистенција између различитих етничких група присутних на територији и, судећи по нивоу благостања, може се рећи да је ова сврха обилно остварена.

Клима и исландска географија су несумњиво елементи који овој нацији дају много од своје јединствености. Падавине обилују на јужној обали, док су у супротном смјеру. Интерно постоје бројни глечери и платои. Љета су хладна и угодна, док зими температуре могу досећи и -30 ° Ц.

Иако су цијене кућа порасле, још увијек има много пројеката на Исланду посвећених проширењу подручја за изградњу нових стамбених комплекса. Својим шареним крововима и блиставим свјетлима, Реикјавик представља зелене и паметне куће. Све зграде су у ствари опремљене системима који могу да добију енергију, струју и топлу воду из геотермалних извора подземља. Захваљујући прилично малим фискалним и бирократским условима, могуће је купити некретнину за мање од 200.000 еура за најлуксузнију некретнину иу центру главног града. Прелазимо на периферне области, штавише, можете пронаћи још повољније цене.

Што можемо рећи, надамо се да је наш мини водич био користан. Само вам желимо добар пут!

Related Insights

  •  
    Прелазак на Исланд: све информације на само један клик!

    Вјероватно један од најистраженијих, али у исто вријеме и најпосебнијих, Исланда је за многе начин бијега од свакодневног живота, за друге, валидна алтернатива да се радикално промијени живот. Сви ми често имамо ту мисао која зуји у нашим главама, тај мали глас који нам шапуће да је можда дошло врем ...

Srodne nekretnine

Cod. 37128

Prodaja Фарма, Island, Austurland, Egilsstaðir, Stóra-Bakka

93,856,160.00RSD
Prodaja
Фарма

260000 m²
Прекрасна фарма на источном Исланду са 7 зграда! Стори-Бакки се налази у срцу Источног Ицеланда, само 25км удаљена од града Егилсстаðир и само 5км ...
Cod. 4957

Prodaja Пољопривредно земљиште, Island, Grímsey, Grimsey, Grimsey

117,320,200.00RSD
Prodaja
Пољопривредно земљиште

2500 m²
земљишта за продају
UNAVAILABLE
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB