Селим се у Идахо. Исељеници и живе у Идаху

 

Настављајући да анализира које земље су најзанимљивије за улагање, наша пажња је усмјерена на америчку државу, у којој доминирају природне љепоте и врло активан ноћни живот.

Преко ријеке Салмон, која сваке године гарантира нишни туризам (која је и најдужа ријека у Сједињеним Америчким Државама), данашњи протагонист је Држава Идахо. Да ли такођер намјеравате купити некретнину у Идаху?

Уморни сте од уобичајене рутине? Признајте, свако би желео да се радикално промени када не нађу праве могућности које одговарају њиховој личности и склоностима. Па, ми у Реалигру, данас, ћемо вам дати прилику да то урадите! Припремили смо за вас мини водич посвећен решавању било каквих недоумица које се односе на ваш трансфер и инвестирање у Идахо.

Трошкови живота, приступ документима и још много тога, биће фокусне тачке на којима ће се заснивати овај чланак. Дакле, ако сте спремни, наоружајте се оловком и папиром, јер наше путовање да откријемо ову нацију ће почети!

 

                      

Почнимо са неким историјским чворовима, које никада не окусите!

Ајдахо је постао територија за освајање када је пронађен велики број злата, сребра и минерала, што је омогућило колонизаторима да се обогате и да подстакну трговину са другим земљама. Тренутно се ова земља заснива на туристичким и индустријским активностима којима управљају пољопривредне и производне активности, а што се тиче документације за приступ у овој земљи, примјењују се иста правила која су на снази у САД. Подсећамо вас да је од 2017. године одобрена и примењена много строжа контрола, због чега вам саветујемо да се опремите одговарајућом валидном документацијом.

Колико кошта живот у Идаху?

У поређењу са многим другим америчким нацијама, то је веома ниско и практично. Како то можемо закључити? Гледајући податке о економско-финансијским истраживањима главног града, Боисе, да бисмо убрзали и боље разумјели ову ситуацију екстремних предности, укључили смо малу листу типичних роба кошаре и, опћенито, основних трошкова у Идаху.

Оброк, Јефтин ресторан $ 14.00

Млеко (нормално), (1Л) 0.54 $

Преноћиште свежег белог хлеба (500г) 2.06 $

Пиринач (бела), (1кг) $ 3.59

Јаја (нормално) (12) 1.91 $

Локални сир (1кг) $ 11.75

Пилећа прса (без кости, без коже), (1кг) 6.42 $

Једносмјерна карта (локални пријевоз) 1,00 $

Месечна претплата (пуна цена) $ 35.50

Разни услужни програми (мјесечна накнада) $ 142.46

Последње, али не и најмање важно, је наш сектор, очигледно, некретнина!

Да купим некретнину у Идаху? Или је боље да се уговори уговор о најму, а тачан одговор је: зависи!

За уговоре о изнајмљивању, цене у главном граду почињу од 1.200 долара месечно у центру града. У периферним областима она се смањује на 700 долара, а за уговоре о продаји цене се крећу од 2.000 долара по квадратном метру за најактивније области и са много интересантних тачака. Цене се смањују за мање атрактивне градове.

Наш мини водич је дошао до краја! Позивамо вас да спакујете торбе и кренете у Идахо!

Related Insights

  •  
    Селим се у Идахо. Исељеници и живе у Идаху

      Настављајући да анализира које земље су најзанимљивије за улагање, наша пажња је усмјерена на америчку државу, у којој доминирају природне љепоте и врло активан ноћни живот. Преко ријеке Салмон, која сваке године гарантира нишни туризам (која је и најдужа ријека у Сједињеним Америчким Држава ...

Srodne nekretnine

Cod. 9621

Prodaja Засебна кућа, Idaho, Ada County, Boise, Boise

17,870,555.98RSD
Prodaja
Засебна кућа

1500 m²
3 спаваће собе блок кућа на језеру терацо подови једна прича царпорт, гаража, ББК на језеру близу свега и плаже.
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB