Пресељење у Аризону. Емигранти и живе у Аризони

 

 

 Са пукотином у земљи, дубоком око миљу, исклесаном из реке Колорадо, створио је Гранд Цанион, чудесну стеновиту долину са погледом који одузима дах. Већ знате шта ће бити звезда нашег мини водича данас, зар не? Да, данас ћемо говорити о једној од најатрактивнијих америчких нација са снажним културним идентитетом: Аризони! Ова земља која се увек описује као сунчана, са престоницом Феникс није идеална само за уживање у алтернативном одмору. То би такође могла бити одржива опција да се започне испочетка, инвестирајући у тржиште некретнина.

Куповина некретнине у Аризони могло би бити решење које ће вам омогућити да преокренете свој живот ... па шта чекате? Удобно се проведите: наш мини водич са свим информацијама које су вам потребне да направите овај важан корак, ускоро почиње!

 

             

Полазимо као и увек од основа, или из документације потребне за приступ у Аризони. Пошто је амерички систем федерални систем, у већини случајева законодавство је хомогено. Такође у овом случају, што се тиче докумената који се могу ући у ову државу, постоји законодавна сагласност.

Из туристичких разлога и у трајању не дужем од 90 дана, такозвани „УСА Еста модул“, који вам гарантује путовање у оквиру програма Виса Ваивер, и избегавање дугих бирократских процедура, биће обавезно заједно са пасошем. и напоран. У осталим случајевима, обавезно је поднети захтев за визу.

Након што прођемо административну препреку, почињемо да стигнемо до срца нашег мини водича, детаљно анализирајући трошкове гледања у Аризони. Ради практичности и како бисмо омогућили нашим читаоцима да што јасније прочитају америчку економско-политичку ситуацију, ми ћемо се обратити компанији Пхоеник, убацивши малу листу робе и услуга прве нужде, са релативним ценама.

Оброк, Јефтини ресторан 12,00 $

Оброк за 2 особе, просјечан ресторан, троредни 60,00 УСД

Мени из МцДоналдс-а (или еквивалентног менија) 7,50 УСД

Млеко (нормално), (1Л) 0,56 долара

Смештај свежег хлеба (500г) 2,47 долара

Рижа (бела), (1кг) 4,52 долара

Јаја (нормално) (12) 2,10 долара

Локални сир (1кг) 10,38 долара

Пилећа прса (без костију, без коже), (1кг) 9,51 $

Карта у једном смјеру (локални пријевоз) 2,00 УСД

Месечна претплата (пуна цена) 64,00 УСД

Основни (Струја, Гријање, Клима, Вода, Смеће) за стан од 85м2 170,20 $

Након што смо видели трошкове живота у Аризони, коначно можемо ући у сектор који нам је најдражи: сектор некретнина!

Да бисте купили некретнину у већинским градским областима, цене су око 1.509,10 долара, док, како бисте потписали закуп, још увек у главним градовима, цене почињу од 883,47 долара.

Шта рећи, надамо се да је наш мини водич био исцрпан. Шта чекате? Трчите да направите пасош, јер вас чека Аризона!

Related Insights

  •  
    Пресељење у Аризону. Емигранти и живе у Аризони

         Са пукотином у земљи, дубоком око миљу, исклесаном из реке Колорадо, створио је Гранд Цанион, чудесну стеновиту долину са погледом који одузима дах. Већ знате шта ће бити звезда нашег мини водича данас, зар не? Да, данас ћемо говорити о једној од најатрактивнијих америчких нација са снажн ...

Srodne nekretnine

Елегантан, простран и елегантно намјештен, јединствени извршни дом уграђен у ексклузивном и сигурном слијепој улици Направљено по мери Куће станова ...
Cod. 32722

Prodaja Засебна кућа, Arizona, Maricopa County, Phoenix, 2343 East Orangewood Avenue

72,811,721.52RSD
Prodaja
Засебна кућа

263.29 m²
$ 749к у Соутхвестерн САД Аризона Билтморе област куће за продају !! Ово је невероватна прилика да купите кућу која се спрема у бази Пиестева Пека са ...
Cod. 5662

Najam Двособан стан, Arizona, Maricopa County, Phoenix, Phoenix

174,981.44RSD
Najam
Двособан стан

65 m²
Стан за изнајмљивање
Cod. 17811

Prodaja Вила, Arizona, Maricopa County, Wickenburg, 790 W. Bralliar Rd

233,308,586.98RSD
Prodaja
Вила

465 m²
Ради се о кући великој 465 м² (углавном намјештеној) с пансионом и 8 хектара или 80.000 м² најбољег грађевинског земљишта. Један од најлепших инвести...
UNAVAILABLE
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB