Oglasi iz oblasti nekretnina u Italiji

Počev od 2001. godine, italijansko tržište nekretnina odlikuje se znatnom dinamičnošću. Italija ima dugu tradiciju u investicijama u nepokretna dobra: 80% njenih stanovnika poseduju stambene objekte u ličnom vlasništvu.

Italija se nalazi u valutnoj zoni evra, te i u šengenskoj zoni koja pogoduje slobodnom kretanju ljudi, dobara i kapitala. Privredna stabilnost ove zemlje, te njen strateški položaj na Sredozemnom moru, u blizini Balkanskog poluostrva i Afrike, podstakao je zanimanje ulagača iz Sjedinjenih država koji su odabrali Italiju za ostvarenje stambenih i poslovnih projekata.

Radi pojednostavljenja poreskog i privrednog zakonodavstva i stvaranja što pogodnijih uslova za investiranje u nepokretna dobra u zemlji i inostranstvu, Italija je ostvarila niz reformi.

Predviđa se da će u 2008. godini promet u kupoprodaji nekretnina, koji je inače zabeležio blagi pad, biti stabilan, te će tako potvrditi tendenciju iz dve prethodne godine. Sa druge strane, prihod od davanja u najam će se povećati – te se zato očekuje se da će kreditni sektor delovati na italijansko tržište nekretnina.

Posle četiri godine obeleženih izrazitim rastom, prodajne cene stanova vraćaju se na nivo koji odgovara očekivanjima na strani tražnje, posebno njegove srednje kategorije na tržištu.

U perspektivi optimističnog razvoja italijanskog sektora nekretnina, korisno je pratiti oglase iz oblasti nekretnina u Italiji, te procenjivati mogućnosti za ostvarenje vrednih ulaganja.

Srodne nekretnine

Cod. 36056

Prodaja Хотел, Italija, Roma, Roma, VIA CAPO D'AFRICA

11,708,244.90RSD
Prodaja
Хотел

90 m²
ЦОЛОССЕО, Виа Цапо д 'Африца, нудимо изнајмљивачима на трећем спрату са лифтом зграде. Одлична локација, 500 метара од станице метроа Цолоссео и 10 ми...
Cod. 36053

Prodaja Трособан стан, Italija, Roma, Roma, Via carlo avegno

33,114,228.00RSD
Prodaja
Трособан стан

90 m²
"Прекрасан стан комплетно реновиран у улици Виа Царло Авегно од 90 м2 цца. Имовина се састоји од дневног боравка, двије спаваће собе, купатила, кухиње...
Cod. 36051

Prodaja Трособан стан, Italija, Roma, Roma, Via agostino scaparro

37,844,832.00RSD
Prodaja
Трособан стан

100 m²
Одличан стан смјештен у Виа Агостино Сцапарро (центар Остиа-исток): 4 спрата са великим дневним боравком, 2 спаваће собе, 2 купаонице, кухиња, тераса ...
Cod. 36050

Prodaja Поткровље, Italija, Roma, Roma, Via dei Galeoni

19,513,741.50RSD
Prodaja
Поткровље

90 m²
"Остиа Лидо, Виа деи Галеони, у центру Остиа, 10 метара од централне станице Лидо, гдје се одвијају главне комерцијалне активности, стан се налази на ...
1 / 1604
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB