Oglasi iz oblasti nekretnina u Italiji

Počev od 2001. godine, italijansko tržište nekretnina odlikuje se znatnom dinamičnošću. Italija ima dugu tradiciju u investicijama u nepokretna dobra: 80% njenih stanovnika poseduju stambene objekte u ličnom vlasništvu.

Italija se nalazi u valutnoj zoni evra, te i u šengenskoj zoni koja pogoduje slobodnom kretanju ljudi, dobara i kapitala. Privredna stabilnost ove zemlje, te njen strateški položaj na Sredozemnom moru, u blizini Balkanskog poluostrva i Afrike, podstakao je zanimanje ulagača iz Sjedinjenih država koji su odabrali Italiju za ostvarenje stambenih i poslovnih projekata.

Radi pojednostavljenja poreskog i privrednog zakonodavstva i stvaranja što pogodnijih uslova za investiranje u nepokretna dobra u zemlji i inostranstvu, Italija je ostvarila niz reformi.

Predviđa se da će u 2008. godini promet u kupoprodaji nekretnina, koji je inače zabeležio blagi pad, biti stabilan, te će tako potvrditi tendenciju iz dve prethodne godine. Sa druge strane, prihod od davanja u najam će se povećati – te se zato očekuje se da će kreditni sektor delovati na italijansko tržište nekretnina.

Posle četiri godine obeleženih izrazitim rastom, prodajne cene stanova vraćaju se na nivo koji odgovara očekivanjima na strani tražnje, posebno njegove srednje kategorije na tržištu.

U perspektivi optimističnog razvoja italijanskog sektora nekretnina, korisno je pratiti oglase iz oblasti nekretnina u Italiji, te procenjivati mogućnosti za ostvarenje vrednih ulaganja.

Srodne nekretnine

Cod. 33225

Prodaja Остало (стамбени објекти), Italija, Massa Carrara, Aulla, Loc Canova

57,196,800.00RSD
Prodaja
Остало (стамбени објекти)

380 m²
Неколико километара од изласка из Батесвилле, али у живописном и мирном крају, ви продајете лепо реновирана викендица са базеном и затворени џакузи, и...
Cod. 33224

Prodaja Остало (стамбени објекти), Italija, Ancona, Ancona, vi giannelli

5,958,000.00RSD
Prodaja
Остало (стамбени објекти)

76 m²
Анкона у преко ГИАННЕЛЛИ, приземље продавницу са катастарском подручју леђа квадратних метара. 76 да обнови € 50.000 - "Ц" БЕЕ за више информација тел...
Cod. 33221

Prodaja Остало (стамбени објекти), Italija, Brescia, Carpenedolo, via XX Settembre

30,981,600.00RSD
Prodaja
Остало (стамбени објекти)

410 m²
Нова висина индустријска јединица под 5.70 зрака. Потпуно готови (недостају импланти) са алуминијумским прозорима са термо прекидом, отпорног стакла к...
Cod. 33220

Prodaja Остало (стамбени објекти), Italija, Brescia, Carpenedolo, via cervo

77,454,000.00RSD
Prodaja
Остало (стамбени објекти)

2150 m²
Занатлија згради новије градње икада користио. зграда је припремљена за поделу у 4 различите и независне јединице. 7:50 м Висина зграда, опремљена са ...
1 / 1377
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB