Oglasi iz oblasti nekretnina u Italiji

Počev od 2001. godine, italijansko tržište nekretnina odlikuje se znatnom dinamičnošću. Italija ima dugu tradiciju u investicijama u nepokretna dobra: 80% njenih stanovnika poseduju stambene objekte u ličnom vlasništvu.

Italija se nalazi u valutnoj zoni evra, te i u šengenskoj zoni koja pogoduje slobodnom kretanju ljudi, dobara i kapitala. Privredna stabilnost ove zemlje, te njen strateški položaj na Sredozemnom moru, u blizini Balkanskog poluostrva i Afrike, podstakao je zanimanje ulagača iz Sjedinjenih država koji su odabrali Italiju za ostvarenje stambenih i poslovnih projekata.

Radi pojednostavljenja poreskog i privrednog zakonodavstva i stvaranja što pogodnijih uslova za investiranje u nepokretna dobra u zemlji i inostranstvu, Italija je ostvarila niz reformi.

Predviđa se da će u 2008. godini promet u kupoprodaji nekretnina, koji je inače zabeležio blagi pad, biti stabilan, te će tako potvrditi tendenciju iz dve prethodne godine. Sa druge strane, prihod od davanja u najam će se povećati – te se zato očekuje se da će kreditni sektor delovati na italijansko tržište nekretnina.

Posle četiri godine obeleženih izrazitim rastom, prodajne cene stanova vraćaju se na nivo koji odgovara očekivanjima na strani tražnje, posebno njegove srednje kategorije na tržištu.

U perspektivi optimističnog razvoja italijanskog sektora nekretnina, korisno je pratiti oglase iz oblasti nekretnina u Italiji, te procenjivati mogućnosti za ostvarenje vrednih ulaganja.

Srodne nekretnine

Cod. 35235

Prodaja Двособан стан, Italija, Brescia, Manerba del Garda, via repubblica 105

22,458,380.00RSD
Prodaja
Двособан стан

53 m²
на језерској гарди у затвореном резиденцију са директним излазом на плажу, предиван ново реновиран стан са 4 лежаја, паркинг и боравак са вртом
Cod. 35233

Prodaja Хотел, Italija, Salerno, Rofrano, loc. viggiano

236,404,000.00RSD
Prodaja
Хотел

2000 m²
На продају је елегантан рецептивни комплекс, лако доступан, смјештен у срцу Парцо Назионале дел Циленто и Валло ди Диано. Комплекс достиже преко некол...
Cod. 35232

Prodaja Стан с више од 5 просторија, Italija, Forlì-Cesena, Cesenatico, Viale Carducci,

57,918,980.00RSD
Prodaja
Стан с више од 5 просторија

110 m²
Пословна агенција Цесенатицо нуди ексклузиван дво-ниво апартман у згради коју послужује лифт са сопственим подрумом и паркирним мјестом у заједничком ...
Cod. 35231

Prodaja Вила, Italija, Rimini, Bellaria-Igea Marina, Via Canzio

115,837,960.00RSD
Prodaja
Вила

480 m²
Неколико километара од мора Агенција Цесенатицо нуди независну кућу на парцели од око 3000 квадратних метара недавне градње, већ је подељена на двије ...
1 / 1528
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB