Besplatni oglasi na Realigro o nekretninama

Ako razmišljate da prodajete ili iznajmljujete vaša nepokretna dobra, Realigro Real Estate kao vodeća kompanija u oblasti nekretnina, nudi vam mogućnost da vaš oglas pošalje širom sveta i da isti odmah bude vidan. Platforma na kojoj funkcioniše Realigro, a čije su dinamičnost i efikasnost iskazane u najnovijim tržišnim analizama, omogućava potragu za nekretninama u bilo kom delu sveta i to na 25 jezika. Besplatni oglasi o nekretninama mogu se unositi u našu bazu podataka koja se neprestano ažurira. Oglas se može dodatno obogatiti uz pomoć 8 fotografija, video prikazom u raznim formatima, opisom nekretnine na tri jezika, te se preko Google Map može označiti lokacija nekretnine.

Zahvaljujući sve češćem indeksiranju našeg internet sajta na kome  je primetan sve veći broj poseta, sve ponude dobijaju puni međunarodni karakter. Stoga platforma Realigro Real Estate predstavlja idealan kanal za nuđenje ili prodaju vaše imovine na tržištu. Radi objavljivanja vaših besplatnih oglasa o nekretninama,  birajte usluge Realigro Real Estate.

Realigro nastoji da obezbedi pouzdanost, profesionalnost i sigurnost, te da svima onima koji odluče da svoje nekretnine prodaju preko njegove mreže, osigura povraćaj vrednosti.

Posle objavljivanja vaših besplatnih oglasa o nekretninama za davanje u najam ili prodaju zemljišta, kuća i stanova na internet sajtu Realigro, mogu vas u postojećem vremenskom periodu kontaktirati ljudi iz celog sveta.

Srodne nekretnine

Cod. 36303

Prodaja Засебна кућа, Srbija, Valjevo, Valjevo, Veliševac, Ljig-Banja Vrujci

Reserved negotiation
Prodaja
Засебна кућа

300 m²
Useljiva kuća 300 m², 1 ha i 55 ari, voćnjak, voda / fontana, struja, telefon, na lepim polozaju - banja u blizini. Cena povoljna i po dogovoru.
Cod. 36290

Prodaja Стан с више од 5 просторија, Srbija, Belgrade, Vračar, xx

4,724,004.00RSD
Prodaja
Стан с више од 5 просторија

190 m²
Jedinstvena prilika - Duplex od 190m2 u zgradi sa liftom na 7. spratu, sa prelepim pogledom na Avalu, Hram i Most na Adi. Kompletno dizajniran i reno...
Cod. 36247

Prodaja Засебна кућа, Srbija, Belgrade, Lazarevac, 7. oktobra br. 9, Vrbovno

17,715,015.00RSD
Prodaja
Засебна кућа

275 m²
Kuća površine 275 m2 obuhvata prizemlje i dva sprata. Prizemlje je fizički odvojeno od spratova. Cela kuća je kompletno opremljena i useljiva, posed...
Cod. 36231

Prodaja Салаш, Srbija, Belgrade, Belgrade, Čortanovci (Novi Sad)

3,543,003.00RSD
Prodaja
Салаш

80 m²
Čortanovci, kuća 80 kvadrata, plac 33 ara, kod železničke stanice, cena 30000 evra,
1 / 134
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB